Jouw eye-conic look begint met JOU. Of het nu gaat om het definiëren van wenkbrauwen en kleurafstemming of om een professionele ooglook of trend te creëren,
krijg de essentials en expertise om jouw persoonlijke resultaten te helpen bereiken - waar je ook bent.EYE WANT
NATUURLIJKE WENKBRAUWEN

De eerste stap om natuurlijk ogende wenkbrauwen te creëren, is beslissen of je een beetje vorm wilt - of vollere, meer gedefinieerde wenkbrauwen. De Eye Brows Styler is de tool die je nodig hebt om de dagelijkse wenkbrauwen te krijgen waar je naar op zoek bent.

BESTSELLER
EYE WANT
DE JUISTE WENKBRAUW TINT!

Je hebt al gehoord van foundation matching – maar hoe zit het met wenkbrauw matching? Bekijk deze tips en tricks van make-up artists om de perfecte wenkbrauwkleur te vinden.
Pro tip: Als je vollere wenkbrauwen hebt – kies dan voor de Eye Brows Big Boost Fibre Gel. Als je dunne wenkbrauwen hebt, blijf dan bij de Eye Brows styler.

BESTSELLER
BESTSELLER
EYE WANT
DRAMATISCHE WENKBRAUWEN!

Het verbeteren van jouw wenkbrauwen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Van perfect gepolijste tot vakkundig volle looks, Eye Brows Fibre Gel is jouw go-to voor een gedurfd, dramatisch effect.

EYE WANT
EEN PRO LOOK!

Je hoeft geen uren in een salon te zitten voor een professionele wimper- of wenkbrauwlook. Bij M·A·C maken we het gemakkelijk zodat je het zelf kan doen.

BESTSELLER

EYE WANT MEEDOEN MET DE TREND!

Ogen hebben een belangrijk moment. Op zoek naar inspiratie? Leer hoe je jezelf kan uitdrukken met
je meest expressieve kenmerken dankzij onze favoriete trends van nu.

BESTSELLER
BESTSELLER