WALK-IN DEMOS
Boek jouw make-upt sessie in de winkel!

GRATIS, OP BASIS VAN BESCHIKBAARHEID

MAKE-UP IN 10 MINUTEN

Neem 10 minuten de tijd en leer meer over verschillende producten, kleuren en technieken van een M·A·C-artiest.

APPLICATIE VAN VALSE WIMPERS

Bij aankoop van M∙A∙C-wimpers worden de wimpers gratis op maat geknipt, gepast en aangebracht door een professional.


INDIVIDUELE APPLICATIES EN LESSEN

AFSPRAAK AANBEVOLEN

MAKE-UP SERVICE IN 30 MINUTEN

Heb je haast? Kies voor deze make-up applicatie in slechts 30 minuten, die mooi aansluit op je huidige make-up. Of kies één specifiek element en leer de techniek stap-voor-stap toe te passen. Kies onder meer uit een natuurlijke of dramatische look voor je ogen of lippen, of zie hoe je je huid of de vorm van je gezicht kan perfectioneren.

WENKBRAUWEN IN 30 MINUTEN

Ingevuld, verlengend, natuurlijk of met een glamoureus boogje. Volg een sessie met onze eigen wenkbrauwexperts voor de beste tips.

MAKE-UP SERVICE IN 60 MINUTEN

Ga voor een complete make-up look, van lippen tot wimpers. Je krijgt ook een ‘Face chart’ zodat je thuis de nieuwe look ook makkelijk kunt maken.(Houd rekening met 90 minuten voor fantasie-, drag- en Halloween-looks).

MAKE-UP SERVICE IN 90 MINUTEN

Speciale fantasie-, toneel-, drag- of Halloween-looks, in 90 minuten uitgevoerd door een ervaren M·A·C-artiest. Je krijgt ook een ‘Face chart’ zodat je thuis de nieuwe look ook makkelijk kunt maken.

MAKE-UP LES IN 90 MINUTEN

Tijdens deze uitgebreide les leer je stap-voor-stap alle trucs van onze ervaren make-up artiest. Je krijgt ook een ‘Face chart’ zodat je thuis de nieuwe look ook makkelijk kunt maken.

BRUIDSMAKE-UP IN 90 MINUTEN

Een individuele sessie om je make-up te plannen voor je trouwdag, met speciaal advies voor de looks die het beste passen bij jouw stijl of bruiloft. Je kunt ook een afspraak maken voor een make-up service op je trouwdag.

GROEPSAPPLICATIES
EN -LESSEN

ALLEEN OP AFSPRAAK

MAKE-UP PARTY IN 90 MINUTEN

Maak er een feestje van! Drie personen. Kies elk uit twee specifieke elementen, bijvoorbeeld een natuurlijke of dramatische look voor ogen en lippen, wenkbrauwstyling, of tips voor het verbeteren van je huid of de vorm van je gezicht. Wil je een feestje boeken voor meer dan drie personen, bel dan rechtstreeks naar de winkel om te reserveren. De prijs van de service kan worden ingeruild voor producten.

M·A·C-TECHNIEK IN 90 MINUTEN

Workshops verzorgd door M·A·C-artiesten. Je leert altijd iets nieuws! De meest trendy en stijlvolle manier om je make-up-techniek te verbeteren. Aanbod van evenementen varieert per winkel en regio.

Vraag onze artiesten om meer informatie over onze educatieve evenementen.