Druk op verzenden zodat we je een email kunnen sturen met een link voor het opnieuw instellen van je wachtwoord. If you have any questions, please contact customer service at 0800 0201779
E-mailadres
Bekijk onze kennisgeving met betrekking tot gegevensbescherming Door op "valideren" te klikken accepteert u dat uw e-mailadres wordt gebruikt om u een tijdelijk wachtwoord toe te sturen en u te helpen bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord. U kunt een verzoek indienen om uw persoonlijke gegevens te bekijken, te wijzigen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar: KLANTENDIENST@CS.MACCOSMETICS.NL. NL Voor meer informatie over de privacymaatregelen van Estée Lauder Cosmetics B.V., uw rechten en hoe u deze kunt uitoefenen, kunt u ons privacybeleid raadplegen. Privacybeleid.
Bekijk ons privacybeleid Door op "valideren" te klikken accepteert u dat uw e-mailadres wordt gebruikt om u een tijdelijk wachtwoord toe te sturen en u te helpen bij het aanmaken van een nieuw wachtwoord. U kunt verzoeken om toegang te krijgen tot uw uw persoonlijke gegevens, te wijzigen of te verwijderen door een e-mail te sturen naar KLANTENDIENST@CS.MACCOSMETICS.NL. Voor meer informatie over de privacypraktijken van Estée Lauder Cosmetics B.V, uw rechten en hoe u deze rechten kunt uitoefenen, raadpleegt u ons privacybeleid.
Powered By OneLink